2011 m. balandžio 25 d., pirmadienis

Apkepti svogūnai


Greitai pagaminamas užkandis. Aišku, tai ne pats sveikiausias valgis pasaulyje, bet retsykiais galima ir nukrypti į šoną :)

Jums reikės:
Poros svogūnų. Naudojau raudonus, nes prieš Velykas rinkau raudonųjų svogūnų lukštus kiaušiniams dažyti :)
Poros šaukštų bulvių krakmolo
Vieno kiaušinio
Šaukšto majonezo (kurį labai lengvai galima pasigaminti ir namie)
Druskos, pipirų, muskatų


* Sogūnus nulupat ir supjaustot riekutėmis.

* Iš krakmolo, kiaušinio ir majonezo padarot tešlą, suberiat prieskonius.

* Svogūnus gerai išvoliojate tešloje ir kepate aliejuje.


Štai ir viskas :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą