2012 m. sausio 27 d., penktadienis

Ačiū, mano mielieji draugai!



Mieli draugai. Taip taip! Būtent taip mintyse Jus ir vadinu! Nors daugelio iš Jūsų nesu regėjusi, tačiau esate man labai artimi ir brangūs. Ateinate pas mane į svečius, skaitote surašytas mano  mintis, gal net kartais gaminate tai, ką gaminau aš, dalinatės mano receptais, šyptelite iš mano nesėkmių, džiaugiatės, kai mums kartu su Jumis pavyksta pagaminti ką nors skanaus. Mano mielieji, brangieji draugai, nors pastaruoju metu užsivertusi milijonais reikalų ir retokai ką be parašau, tačiau dažnai pažiūriu tinklaraščio statistiką. Ir KAIP man džiugu, malonu, smagu ir gera matyti kasdien po 150-300 peržiūrų.
Dėkoju, kad ateinate į svečius! Aš Jūsų labai laukiu, labai vertinu ir branginu Jūsų dėmesį!

2012 m. sausio 17 d., antradienis

Karštas nevynas


Pastaruoju metu pastebiu tendenciją, kad žmonės ima sveikai gyventi, sveikai maitintis, sveikai mąstyti. Karštas nevynas yra vienas iš tokių Žmonijos permainų ženklų. Na, turiu omeny, kad daugėja žmonių, manančių, jog neapsvaigus taip pat gali būti linksma :) 

Ačiū Daliai už šią puikią karšto nevyno idėją!

Jums reikės:
1 l vynuogių sulčių
1 pak. karšto vyno prieskonių
truputis imbiero šaknies
1 apelsinas.

O toliau turbūt ir patys įsivaizduojat seką :) 
* Sultis supilat į puodą
* Supilat prieskonius
* Nuvalote imbiero šaknį, sutarkuojate ir suberiat į sultis.
*. Supjaustot riekutėmis apelsiną. Aš jį irgi įdėjau į nevyno puodą, bet galima ir žymiai dailiau dėti tiesiai į puodelius.
* Visą šitą kompotą pakaitinau, bet neužviriau.

Viskas! 

Tikiuosi jums patiks :)