tag:blogger.com,1999:blog-7207584047433743179.post7609754380847754163..comments2023-02-21T11:08:36.369+02:00Comments on Kai nori valgyt: Lęšių ir avižirnių paštetasAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/10923471864189777339noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7207584047433743179.post-44209857347260777282011-07-27T20:40:26.278+03:002011-07-27T20:40:26.278+03:00čia reikia žiūrėti pagal situaciją, nes kiekvieno ...čia reikia žiūrėti pagal situaciją, nes kiekvieno pradinė tešla būna skirtingo skystumo, indelis - skirtingo dydžio. Tik tiek, kad paštetas juk jau išvirtas, dabar reikia tiesiog išgarinti drėgmę, kad jis įgautų tvirtumo, formą... :)<br /><br />papasakok, kaip tau gavosi, kaip pagerinai? :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10923471864189777339noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7207584047433743179.post-74416974442356493172011-07-26T11:11:03.457+03:002011-07-26T11:11:03.457+03:00labai jau skaniai atrodo niam :) jau pashoviau i o...labai jau skaniai atrodo niam :) jau pashoviau i orkaite savo pagerinta varianta, labai nesigauna man tiksliai pagal recepta daryti :)))<br />O kiek tiksliau reikia kepti :)?Simonahttps://www.blogger.com/profile/00594122318597202482noreply@blogger.com