tag:blogger.com,1999:blog-7207584047433743179.post8722266355984687184..comments2023-02-21T11:08:36.369+02:00Comments on Kai nori valgyt: JogurtasAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/10923471864189777339noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-7207584047433743179.post-86637695237266948022013-10-06T10:25:49.350+03:002013-10-06T10:25:49.350+03:00O kiek laiko tokį jogurtą galima laikyti šaldytuve...O kiek laiko tokį jogurtą galima laikyti šaldytuve ir vartoti?Rūtahttps://www.blogger.com/profile/14813295853757786182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7207584047433743179.post-1887403319993687702011-01-04T18:42:18.425+02:002011-01-04T18:42:18.425+02:00Geras pastebėjimas! perkant parduotuvinį pieną tik...Geras pastebėjimas! perkant parduotuvinį pieną tikrai galima ir nevirinti ilgai, čia nebent jei norisi tirštesnės konsistencijos jogurto :) aš myliu Dvaro pieno produkciją :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10923471864189777339noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7207584047433743179.post-11126530567927201582011-01-04T16:51:48.208+02:002011-01-04T16:51:48.208+02:00Mano pastebėjimas iš praktikos: jei rinktis parduo...Mano pastebėjimas iš praktikos: jei rinktis parduotuvinį pieną, o ne kaimišką, kurį virinti būtina, pakaks tik pakaitinti iki reikiamos temperatūros. Jogurtas gaunasi puikus ir puodų šveisti nereikia :). Siūlau rinktis ekologišką pieną "Dobilas" (beje, tokį pat ir jogurtą, nes jame nėra tirštiklių). Ir dar, aš "užtaisytą" puodynę susuku į šiltą pledą ir padedu šiltai (arčiau radiatoriaus ar ant šildomų grindų). Tuomet jogurtą jau po penkių - šešių valandų reikia kišti šaldytuvan... :)Aušrahttps://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7207584047433743179.post-70638686593282887582011-01-02T14:56:55.631+02:002011-01-02T14:56:55.631+02:00Aš irgi baisi tinginė! čia bandžiau tai pasakyti t...Aš irgi baisi tinginė! čia bandžiau tai pasakyti taip, tarsi tai būtų mano privalumas :D Bet man patinka verdančio pieno kvapas... o jei dar tuo metu kepa ir kvepia kokosinis pyragas, tai išvis super! :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10923471864189777339noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7207584047433743179.post-55643774352033289142011-01-02T14:38:18.061+02:002011-01-02T14:38:18.061+02:00Pagal nuotrauką ir gamybos aprašymą įtariu, kad ta...Pagal nuotrauką ir gamybos aprašymą įtariu, kad tai tas pats dalykas, kokį gėriau indiškame restorane Paryžiuje... Bet pati daryti vargu ar ryšiuosi. Tas nuolatinis "Musė maišė, musė maišė..." galutinai pribaigtų :) Tinginukas esu :)Neringa Dangvydėhttps://www.blogger.com/profile/13483480984054953478noreply@blogger.com