Kodėl rašau maisto blog'ą?

Turbūt gimiau rašytoja, bet nepakankamai gera, kad tapčiau milijoniere, kaip kad Hario Poterio autorė :( O gal tiesiog vis dar laukiu, kada stebuklingas įkvėpimas nutūps man ant peties.
Kol jis, įkvėpimas, kažkur skraido padebesiais, galiu rašyti apie žemiškus, skrandžio reikalus :)

Oi ne! Tikrai nesu kažkokia ypatinga kulinarė ir mano receptai, kuriuos išbandžiau ar sukūriau, nepretenduoja į gurmaniškų patiekalų sąrašą. Kiekvieną kartą gamindama mokausi... iš savo pačios klaidų :)

Štai mano močiutė (amžiną atilsį) buvo tikra specialistė. Net po jos mirties atvažiuodavo žmonės užsisakyti šakočių ar kitų prašmatnių patiekalų vestuvėms ir kitoms ypatingoms progoms. Deja, nėr kaip dabar iš jos pasimokyti, tačiau mano blausioje vaikystės atminty įsirėžė sviestiniai avinėliai, kuriuos ji skaptuodavo ne blogiau, nei tikri skulptoriai.

Tad rašau galvodama apie mielus, šiltus, paprastus žmones, kurie, kaip ir aš, mėgsta gaminti, dažnai pritingi ir labai nenusimena dėl ištikusių nesėkmių.

6 komentarai: