2011 m. birželio 11 d., šeštadienis

Pagerinta rūgštynių sriuba

Nuotraukos šaltinis: Gourmetsleuth

Turbūt nerasi nei vieno žmogaus Lietuvoje, kuris nebūtų valgęs rūgštynių sriubos. Ir turbūt vos vienas kitas nemoka ją išvirti. Čia kaip šaltibarščiai - neatsiejama Lietuvos dalis.

Nežinau, kaip verdate Jūs (bet labai norėčiau sužinoti!), o aš verdu labai paprastai - pirma supjaustau stačiakampiais ir išverdu bulves, o paskui įdedu saują kapotų rūgštynių, druskos, pipirų, grietinės. Štai ir viskas :)

Tačiau šį kartą įdėjau raugeriškio džiovintų sėklų ir Gourmet Studio prieskonių mišinio Brušeta (jei gerai pamenu pavadinimą, nes jau viską išnaudojau ir pakelį išmečiau... :/) - su česnakais, bazilikais, džiovintų pomidorų gabaliukais, pipirais.


Mmmmmm.... labai skanu :)

2 komentarai:

  1. kiaušinių nededi į rugštynių sriubą? man tai neatsiejamas ingriedientas :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. nededu, bet turėjau tokį jausmą, kad reikia :) o dabar tu tą jausmą man patvirtinai :D

    AtsakytiPanaikinti