Nuotraukos šaltinis: Gourmetsleuth
Turbūt nerasi nei vieno žmogaus Lietuvoje, kuris nebūtų valgęs rūgštynių sriubos. Ir turbūt vos vienas kitas nemoka ją išvirti. Čia kaip šaltibarščiai - neatsiejama Lietuvos dalis.
Nežinau, kaip verdate Jūs (bet labai norėčiau sužinoti!), o aš verdu labai paprastai - pirma supjaustau stačiakampiais ir išverdu bulves, o paskui įdedu saują kapotų rūgštynių, druskos, pipirų, grietinės. Štai ir viskas :)
Tačiau šį kartą įdėjau raugeriškio džiovintų sėklų ir Gourmet Studio prieskonių mišinio Brušeta (jei gerai pamenu pavadinimą, nes jau viską išnaudojau ir pakelį išmečiau... :/) - su česnakais, bazilikais, džiovintų pomidorų gabaliukais, pipirais.
Mmmmmm.... labai skanu :)
kiaušinių nededi į rugštynių sriubą? man tai neatsiejamas ingriedientas :)
AtsakytiPanaikintinededu, bet turėjau tokį jausmą, kad reikia :) o dabar tu tą jausmą man patvirtinai :D
AtsakytiPanaikinti