2011 m. birželio 20 d., pirmadienis

Fėjų ir elfų diena

Nuotraukos šaltinis: www.josephinewall.co.uk

Kiekvieną dieną mūsų gyvenimus trapiais fėjų sparnais paliečia maži, perregimi stebuklai. Kol buvome vaikai, mokėjome žavėtis vėjo virpesiu žolėje ar pienės pūko skrydžiu virš saulėje žaižaruojančios balos. Ar atsimenate, kaip buvo smagu taškytis baloje arba ridentis nuo žolėto kalno?

Kas mums nutiko, kai suaugome?

Fėjų ir elfų diena, tokios kalendoriuje nėra. Tačiau mes patys galime ją sukurti ir tapti bent vienai dienai mistine būtybe, galinčia kurti stebuklus.

Liepos 16 dieną kviečiu prisijungti prie mūsų ir atsinešti su savim gabalėlį savo širdies šviesos. Kokia bus ta šventė priklauso nuo mūsų pačių - tik visi kartu drauge galime padaryti nepamirštamą stebuklą sau ir savo artimiesiems.

Fėjų ir elfų dienos namučiai Facebook'e.

***

O dabar nuo romantiškų pereinu prie konkrečių kalbų :)

Viskas labai paprasta. Kai žiemą ruošiausi mūsų darbo karnavalui ir gaminausi fėjos sparnus (čia rasite aprašymą, kaip man sekėsi), pagalvojau, kad mums visiems reikia Fėjų dienos. Juk visi, būdami vaikais, mokėdavom panirti į fantazijų pasaulį be jokių specialių priemonių ar didelių pinigų. Ir be to, aš už tas šventes, kurias mes sukuriame patys, o ne švenčiame tik todėl, kad reikia - Naujieji metai ar gimtadienis. Aš nenoriu švęsti privalomų švenčių! Noriu švęsti tada, kai man linksma, tada, kai aš pati suplanuoju ir sukuriu šventę sau ir savo draugams!

Visa laimė, kad šiai idėjai pritarė ir mano draugai - Ieva, Žaneta ir Janas. Taip pat atsirado ir kitų, kurie susižavėjo Fėjų ir elfų dienos idėja.

Todėl tikrai kuo nuoširdžiausiai kviečiu prisijungti visus visus, kurie mano, jog šventinei nuotaikai nereikalinga speciali įranga, didelis alkoholio kiekis ar brangiai apmokami linksmintojai.

jei Jūs dainuojate, piešiate, šokate, grojate - prisijunkite ir tapkite programos dalimi! Jei išmanote vaistingus žolynus - esate laukiami. Jei turite fėjos ar elfo talentą - kviečiame! Jei turite organizatoriaus talentą - super! Laukiame jūsų visų, kurie nori kurti šventę, o ne laukti, kol bus pralinksminti!

Mes taip pat nesėdime rankų sudėję ir jau daug ką sugalvojom. Pavyzdžiui tris konkursus:

1. Geriausio kostiumo ir gražiausių sparnų rinkimai. Prizas - profesionalios grimerės paslaugos (dovana gali pasinaudoti ir vyrukai, pvz., helovyno vakarėliui :))
2. Gardžiausių vaišių konkursas - kviečiame atsinešti vaišių sau ir draugui :) Visi ragausime ir rinksime šeimininkę/šeimininką, atsinešusį gardžiausias vaišes.
3. Gražiausio vainiko ir gražiausių papuošalų, padarytų iš augalų, konkursas.

Taip pat veiks Fėjų turgelis, galite atsinešti parduoti, išmainyti viską, kas jūsų kūrybos ir rankų darbo ir susiję su mistiškomis būtybėmis. Taip pat mes pasirūpinsime fėjų sparnais, kad, jei neturite laiko rankdarbiams, galėtumėte įsigyti ir įsilieti į margaspalvę minią.

Jei turite klausimų ar idėjų, rašykite man FejuEfuDiena@gmail.com

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą