"turbūt protingiau būtų su tokiu naujovišku dalyku išmėginti kieno nors jau sukurtą receptą, o tada jau imtis kūrybos pačiai... :)"
Kaip tariau, taip ir padariau. Kitas mano bandymas buvo paprastutė (ir gardutė) dilgėlių sriuba.
Man prireikė:
Dilgėlių viršunėlių ir lapų - pasimokiusi iš ankstesnės klaidos stiebų nebenaudojau :)
Poros šviežių bulvių
Grietinės
Viriau taip, kaip verdu rūgštynių sriubą - pirma supjaustau stačiakampiais ir išverdu bulves, o paskui įdedu saują nuplikintų verdančiu vandeniu ir sukapotų dilgėlių, druskos, pipirų, grietinės.
Tikrai skanu. O ir gražu :) Rūgštynės praranda savo žalią spalvą, o dilgėlės - ne. Pabandykit ir jūs :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą