2011 m. birželio 15 d., trečiadienis

AČIŪ!

Draugystė negali ateiti ne laiku, negali atsistoti skersai kelio. Draugystė reikalinga mums ne mažiau už gyvenimo būtinybes – ugnį ir vandenį.
Ciceronas (106-43 pr. Kr.)


Prieš keletą dienų žurnalas "Virtuvė Nuo... Iki...", artėjant Tarptautinei tinklaraštininkų dienai, kvietė atiduoti savo balsą už mėgstamiausius lietuviškus maisto tinklaraščius ir išrinkti pačius pačiausius. Tinklaraštininkai (bloger'iai) buvo renkami keturiose kategorijose:
* Mėgstamiausias/geriausias tinklaraštis
* Skaniausias metų debiutas
* Stilingiausias tinklaraštis
* Geriausias teminis tinklaraštis

Aš nerašau temomis, tad kategorija "Geriausias teminis tinklaraštis" iškart atkrenta.

Su stiliumi pas mane prastoka, tad į Stilingiausius taip pat netaikau.

O štai Mėgiamiausias tinklaraštis ir Skaniausias metų debiutas - kodėl gi ne pabandžius?

Mėgiamiausio tinklaraščio kategorijoje surinkau 25 balsus, kurie nublanko prie 54 balsus už Žaidimų aikštelę. Na, galų gale juk ir aš dar visiškai piemenaitė maisto blog'ų srityje, juk rašau viso labo kiek daugiau, nei metus! Ir, palyginusi savo blog'ą su Žaidimų aikštelės ar su Neringos blogu, ar su Savaitgalio rendez - vous tikrai matau akivaizdžius skirtumus! Mano nenaudai, deja. :)

Taigi, kas man be lieka? Tik mėginti laimėti Skaniausio metų debiuto kategorijoje... ;)

Tiesą sakant, iš pradžių net nesitikėjau laimėti. Tačiau, kai pamačiau, jog su Sezonine virtuve mes konkuruojame poros balsų skirtumu, pakilo azartas laimėti :)

Jei Sezoninės virtuvės autorė net nežinojo apie rinkimus ir jos rinkiminei kampanijai vadovavo vyras, aš nebuvau tokia kukli ir iki gyvo kaulo įgrisau savo draugams ir kolegoms :) Mano ir Renatos draugų mūšis vyko įnirtingai ir atkakliai iki pat paskutinės akimirkos ir net ilgiau. Ir, kovos sūkuryje, aš supratau vieną labai svarbų dalyką - aš jau laimėjau ir prizas neįkainojamas jokiais pinigais.

Ir, kai žingsniavau gatve į Tarptautinės tinklaraštininkų dienos renginį, mąsčiau, kad net jei ir nieko ten nelaimėsiu, nesvarbu, nes savo prizą jau atsiėmiau.

Ačiū, mano mieliausi, brangiausi draugai, bičiuliai, kolegos, ačiū visiems, kuriuos pažįstu ir nepažįstu, bet, galbūt, kada nors susipažinsiu. Ačiū Jums už jūsų palaikymą, ačiū, kad stengėtės man padėti laimėti rinkimuose. Jūs man įteikėte pačią vertingiausią dovaną, kokią žmogus gali padovanoti žmogui. Ačiū visiems balsavusiems, ačiū tiems, kurie ragino balsuoti savo draugus ir draugų draugus. Ačiū!

Ačiū Astai Žvikevičienei už patarimą, kaip serviruoti konkursinį patiekalą ir už užtepėlės idėją! Be tos užtepėlės mano prieskoninė duonelė būtų buvusi neišbaigta.

Ačiū žurnalui "Virtuvė Nuo... Iki..." už kvietimą ir Kulinarijos studijai už galimybę gaminti fantastiškoje virtuvėje tarp fantastiškų žmonių.

Ačiū visiems ir ačiū kiekvienam!

Asmeniškai ačiū:

Deimante Zebrauskaite, Neringa Dangvydė, Rasa Un, Laurynas Grauslys, Ingrida Alex, Marius Mykolaitis, Inga Strolyte-Oganesian, Grazina Matikaite, Gintarė Zakarauskaitė, Ieva Mastavičiūtė, Лена Л., Jan Łukaszewicz, Sofija Pavinskaite, Asta Lenkoviciene, Vaida Žukauskaitė, Vaida Vaitkuvienė, Stanislav Prokopovic, Justė Bakšytė, Ilze Butkute, Aušrinė Pabiržienė, Dalia Survilaite, Asta Savickaite, Laura Sestavickiene, Diana Tomaševič, Elena Veleckaitė, Ruta Wait, Ramune Rutkauskaite, Neringa Valatkaitė, Jolanta Digimas, Simono Dailės Studija, Povilė Epe, Oksana Keturkiene, Daiva Tamuleviciute, Foto Persona, Darius Kauzanas, Rūta Pupkevičiūtė-Pitkauskienė, Vaidotas Ilgius, Artūras Lokys, Inga Le, Inga Muchks Romanovskienė, Saulius Tumelis, Saulius Ubonis, Angele Ser, Rūta Baltokienė, Vytautas Skestavicius, Arvydas Adamonis, Neringa Lašaitė-Markevičienė, Alina Karnauskiene, Jovita Traškevičiūtė, Asta Steponaviciute, Rasa Kazlauskaite, Egle Slezas, Veronika Macutkevič Gerfolveden, Tadzilka Prokopovič, Lina Baranauskiene, Makarovaitė Ilona, Andrius Plindinas, Vita Survilaite, Rita Dziubinskienė, Elina Čiblienė, Gabrielė Jasaitė, Kristina Katinaite, Janina Zelionkiene, Irena Lavrinovič, Narimantas Gruzdys, Aleksandra Boo, Aleksas Siautkulis, Rūta Radvilienė, Darius Law, Virginija Macenkiene, Džiuginta Viršilaitė, Guoda Kavaliauskaite, Beata Lachowicz, Kristina Jurga, Liveta Tarleckyte, Aiste Baguziene, Žurnalas Žmonės, Jana Janauskas, Inga Grigorjeva, Di Gr, Ausra Litvinskiene, Virginija Švedienė, Elena Lipska, Oksana Lavrinovič, Ingrida Kruopstaite, Rugilė Abukauskaitė, Irina Cinkovic, Lina Rimšaitė, Kestutis Kisielis, Marina Markevičienė, Loreta Jermakaite, Kotryna Tulabaitė, Rasa Sutkute, Ela Brazevic, Balcevič Nijolė, Onute Stasiukynaite, Sabina Rabkovskaja, Rasa Slabodiene, Anna Kolosova, Joly Boly, Loreta Lukasevic, Loreta Jermakaite, Gintarė Bartkevičiūtė, Kristina Jurga, Ausra Litvinskiene, Sabina Rabkovskaja, Eglė Wunderbar, Jevgenija Mazhyle, Narimantas Gruzdys, Balcevič Nijolė, Džiuginta Viršilaitė, Roberta Burkšaitė, Lina Trimailova, Taurima Bunkutė, Leonid Pozin, Inesa Lavrinaitytė, Auguste Kairyte, Viktorija Ūla Burbaitė, Karolis Abukauskas, Karolina Stankiewicz, Grėtė Užaitė, Jolanta Borisionok.

5 komentarai:

  1. Dar kartelį sveikinu! Labai gražiai parašei. Tegyvuoja draugystė! Apie rinkimus aš žinojau, tik irgi buvau maloniai nustebinta savo artimųjų ir draugų azartu.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Taip, tegyvuoja draugystė! Jei ne tas konkursas mes taip ir nesusipažintume :) gal dabar ir tu pagaliau sukursi puslapį FB'e? ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Jau sukūriau, dailinu ir paleisiu. Sėkmės!

    AtsakytiPanaikinti
  4. Rennie, nepamiršk pakviest draugauti ir FB'e ;)

    Reda, ačiū! Tikiuosi tie, kurie po šitiek dabar pasirodžiusios reklamos užsuks iš smalsumo, pasiliks ilgesniam laikui pasisvečiuoti :)

    AtsakytiPanaikinti